Welkom bij Topkapi
"De Schatkamer van de Middellandse Zee"

bekijk onze menukaart

Werken bij Topkapi

live entertainment, bellydancers en muziek

Live entertainment

Elke vrijdag, zaterdag en zondag is er live entertainment in Topkapi. Verschillende zangers maken er tot in de kleine uurtjes een groot feest van.
- Entree: Vrij gratis; Za dames gratis, heren €10,-
- Vrij & Za VIP tafel dames €10,- en heren €20,- 
- Tijdens de optredens hanteren we een entertainment prijs van €1,50 per consumptie
Bekijk hier de volledige agenda »

Proeverij Arabische Tapas

Libanese Mezze

Shared dining! Wat is er nu leuker dan samen proeven van allerlei verschillende Libanese gerechtjes. Dagelijks kun je genieten van vers gemaakte warme en koude gerechtjes voor €37,50 per 2 personen. Nieuwsgierig?

Bekijk hier het menu »

arrangementen bij Topkapi

Arrangementen

Topkapi is dé geschikte locatie voor borrels, (besloten) feesten, een bruiloft, vergaderingen of zakelijke evenementen. Met aantrekkelijke arrangementen en prachtige locaties viert u samen met uw vrienden, familie of collega’s een gegarandeerd top feest.

Bekijk hier onze arrangementen »

Welkom bij Topkapi

Restaurant Topkapi is dé hot spots van Scheveningen op het gebied van Turks, Mediterraans & Arabisch eten en live entertainment. In het hart van Scheveningen proeft u specialiteiten van de gevarieerde keukens in een ontspannen Arabische sfeer. Alle geserveerde gerechten zijn Halal gecertificeerd. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het kurhausplein en is op loopafstand van het AFAS Circustheater, Holland Casino, Pathé Scheveningen en de boulevard.

Lees meer over Topkapi

Workshops

Naast lunch, diner en entertainment geven wij bij topkapi ook diverse workshops. Heeft altijd al willen leren buikdansen of de perfecte cocktail willen bereiden? Bij ons kunt u het leren!

Bekijk onze workshops »

Officiele trouwlocatie

Topkapi en Mezze zijn door Gemeente Den Haag aangewezen als officiële trouwlocatie. Elkaar het ja woord geven in onze stijlvolle locaties in Arabische sferen, onder het prachtige Kurhaus hotel en hopelijk in de zon; het toppunt van romantiek!

Meer infomatie »

###COUVERTS###

Thuisbezorgen

Nieuwsbrief

Wil je ook niets missen? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

Dinercheque

Etentje bij Topkapi cadeau geven?

Bepaal zelf de waarde van de cheque. Te besteden bij Topkapi en de tien andere Entrada restaurants.

Bestel de Entrada-Dinercheque hier.

Volg ons op Facebook