Welkom bij Topkapi
"De Schatkamer van de Middellandse Zee"

bekijk onze menukaart

Werken bij Topkapi

Arrangementen

Restaurant Topkapi is een top locatie voor borrels, (besloten) feesten, een bruiloft, vergaderingen of zakelijke evenementen. Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Met deze aantrekkelijke arrangementen en prachtige locatie viert u samen met uw vrienden, familie of collega’s een gegarandeerd top feest.

Alle arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen en eventueel aan te passen naar uw unieke wens.

Onze sales en advies afdeling helpt u met veel plezier bij de organisatie van uw evenement. Bekijk hier onze arrangementen en vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u mailen naar info@topkapi-scheveningen.nl. Onze sales en advies afdeling is ook elke werkdag vanaf 9.00u tot 17.00u telefonisch te bereiken op het nummer 070-3063 658.

Wilt u ons restaurant eerst bezichtigen? Loop dan gerust even binnen of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Wij verwelkomen u graag.

Bekijk hieronder de arrangementen of download gelijk de volledige brochure.

Ontvangstarrangementen

U en uw gasten worden feestelijk onthaald met een welkomstdrankje en amuse van de chef.

 

Lees meer »

Lunchen

Bij Topkapi kunt u ook heerlijk lunchen. Naast de diverse gerechten van de avond kaart kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke High Tea, Sandwitch lunch of Mezze Lunch. Kom gezellig binnen of geniet van uw lunch op ons gezellige terras.

Lees meer »

Dineren

Komt u met een groep of voor een speciale gelegenheid? Voor groepen bieden wij speciale arrangementen aan met een aantal keuzemenu's. Maak een verrassende culinaire reis met het Mezze 'All you can eat' menu of kies voor een van de diverse kindermenu's. Uiterraad is het ook mogelijk zelf een keuze menu samen te stellen met gerechten van onze kaart. Onze chefs helpen u graag.

Lees meer »

Buffetten

Voor groepen vanaf 30 personen verzorgen wij ook uitgebreide buffetten. De buffeten geven een ruime keuze in alles wat onze keuken te bieden heeft. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer »

Hapjes

Om een feest of evenement helemaal af te maken is bieden wij varierende hapjes arrangementen. Naast de bekende Hollandse hapjes natuurlijk ook een traditioneel Turks en Arabiosch aanbod. De hapjes worden in fases uitgeserveerd over een door u te bepalen tijd. Een heerlijke aanvulling tijdens een feestavond of receptie.

Lees meer »

Dranken

Naast eten hoort natuurlijk drinken. Voor de drank bieden wij speciale arrangementen aan die in combinatie met diner, lunch en buffet arrangementen afgenomen kunnenn worden. Ook voor exclusieve feestavonden zijn deze arrangementen te reserveren.
* alleen te reserveren in combinatie met andere arrangementen.

Lees meer »

Trouwarrangementen

Topkapi en Mezze zijn door Gemeente Den Haag aangewezen als officiële trouwlocatie. Elkaar het ja woord geven in onze stijlvolle locaties in Arabische sferen, onder het prachtige Kurhaus hotel en hopelijk in de zon; het toppunt van romantiek!

Klik Lees meer en bekijk onze speciale trouwarrangementen:

Lees meer »

Workshops

Naast lunch, diner en entertainment geven wij bij topkapi ook diverse workshops. Heeft altijd al willen leren buikdansen of de perfecte cocktail willen bereiden? Bij ons kunt u het leren!

Bekijk hieronder het aanbod aan workshops

Lees meer »

Glow In The Dark Golf

"Topkapi & GlowGolf" een geweldig avondje uit voor familie, vrienden of bedrijven. Een sportief en avontuurlijk uitje gecombineerd met een culinair avontuur in de Wereldkeukens op Scheveningen. Ondergenoemde arrangementen zijn incl. 18 holes GlowGolf®.

Lees meer »